- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο με θέμα την κλασσική και διεθνή κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus+

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:30 π.μ., στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών,στη Φλώρινα, με θέμα την κλασσική και διεθνή κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Οι κ.κ. Αικατερίνη Μπλάντα, Επιστημονικά Υπεύθυνη του προγράμματος Erasmus+, Κουτζακουτσίδου Μαρία και Μπουκουβάλα Εύη, από το Γραφείο Erasmus, αναφέρθηκαν στα πλεονεκτήματα του προγράμματος, στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους, αλλά και στις δραστηριότητες στις οποίες δυνητικά θα συμμετέχουν, τονίζοντας πως οι συμμετέχοντες αποτελούν πρεσβευτές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο εξωτερικό.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι φοιτητές, αλλά και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώθηκαν για την ακαδημαϊκή σχέση που αναπτύσσει το Ίδρυμα με χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το Αζερμπαϊτζάν και η Κίνα, μέσω της διεθνούς κινητικότητας.

Την εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία της και η Αντιπρύτανης κα. Άννα Σπύρτου, προλόγισε η Κοσμητόρισσα της Σχολής Κοινωνικών και  Ανθρωπιστικών  Επιστημών κα. Αικατερίνη Δημητριάδου.