- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια του Ωδείου Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά ο Πρόεδρός του και Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κος Ιωάννης Κιοσές, επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιο Σιαμάκη και Γεώργιο Χ. Ιωαννίδη, για την  δωρεά των εξής μουσικών αντικειμένων:

1. 292 τεμάχια δίσκοι βινυλίου (μερικοί διπλοί-τριπλοί-πενταπλοί)

2. Ηχοσύστημα αποτελούμενο από τις εξής ξεχωριστές μονάδες:

3. Μαγνητόφωνο πομπίνας REVOX

4. 2 πομπίνες μαγνητοφώνησης

5. Διπλό κασετόφωνο αντιγραφής deck PIONEER

6. Ενισχυτής ηχοσυστήματος FICHER

7. Μεταλλικό κλαρινέτο σε Σι ύφεση Sr.Nr.6440 με θήκη


Το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά ο Πρόεδρός του και Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κος Ιωάννης Κιοσές, επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Δινάκη, για την  ευγενική χορηγία αναψυκτικών για την 2ης Συνάντηση Χορωδιακών Συνόλων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 30/11/2019.


Το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά ο Πρόεδρός του και Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κος Ιωάννης Κιοσές, επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον κ. Μαλάμα για τη δωρεά μουσικών βιβλίων, που θα εμπλουτίσουν την ήδη υπάρχουσα μουσική βιβλιοθήκη του Ωδείου.

Ο πρόεδρος

Ιωάννης Κιοσές

Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας