- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο μήνυμα του φροντιστηρίου Μ.Ε. «Αριστοτέλειο»

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή έκβαση της ενημερωτικής εκδήλωσης ‘’Δυναμώνω για τις εξετάσεις-Διαχείριση του χρόνου και του άγχους’’, στο πλαίσιο της Ημέρας Γονέων που διοργανώθηκε από το φροντιστήριό μας.

Αρχικά, απευθύνω ευχαριστίες στην ομιλήτριά μας, κ. Αικατερίνη Βάσιου, δρ. Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και μέλος ΕΔΙΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, για την άμεση ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μας και την συγχαίρω για την εμπεριστατωμένη εισήγησή της, την οποία παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Επίσης, ευχαριστώ τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, Νίκο Τσιτσιρίκη, που παρέστη στην εκδήλωση την οποία προλόγισε με θερμό χαιρετισμό, τονίζοντας ότι διάκειται πάντα θετικός και στηρίζει τις εκπαιδευτικές δράσεις των φροντιστών-μελών του ΣΕΦΔΥΜ.

Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές και τους γονείς του φροντιστηρίου μας για την αρμονική συνεργασία και την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων και να δεσμευτώ- εκ μέρους όλων των καθηγητών του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ- ότι θα στεκόμαστε δίπλα τους στηρίζοντάς τους σε εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό επίπεδο.

Τέλος, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου ‘’Φαίδων’’ για την άψογη διεκπεραίωση της εκδήλωσης και, φυσικά, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ‘’Νέα Φλώρινα’’ και ‘’Ελεύθερο Βήμα’’ για την κάλυψη και δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.

Η διευθύντρια σπουδών
Αρετή Δήμου