- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φλώρινας (video, pics)

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, μέσα σε κλίμα γιορτινό και ζεστό, η χριστουγεννιάτικη γιορτή δυο σχολικών δομών, του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Φλώρινας και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φλώρινας, στο ξενοδοχείο Φαίδων.

Αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό η διευθύντρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Φλώρινας κα Κουρεμένου Ρένα, η οποία καλωσόρισε τους γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών και ευχήθηκε καλές γιορτές. Στη συνέχεια, πήρε το λόγο η διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φλώρινας κα Τραϊανοπούλου Μαρία, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχαρίστησε το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ για την πρόσκληση και το ξενοδοχείο Φαίδων για την φιλοξενία και ευχήθηκε με τη σειρά της Καλά Χριστούγεννα.

Οι μαθητές των δύο σχολείων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το παρόν έδωσε και πάλι το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας με τον μαθητή Αναστάσιο Μπισδούνη, που συνόδευσε τη χορωδία του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ στο πιάνο. Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρικά, ποιήματα, χορευτικά. Έκπληξη προκάλεσε η σόλο εμφάνιση μαθήτριας του Λυκείου του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ , η οποία εκτέλεσε άψογα φωνητικά ένα ισπανικό τραγούδι αγάπης.

Στο τέλος της εκδήλωσης το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ προσέφερε στους μαθητές και στους παρευρισκόμενους χυμούς, μελομακάρονα και άλλα γλυκίσματα, προσφορά του κ.Ευαγγέλου από τη Σιταριά Φλώρινας.