- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» και «Στα Μαχαίρια» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Μετά τη 2η μέρα του αφιερώματος στον ιταλικό κινηματογράφο «Άρωμα Ιταλίας» (Τετάρτη 10/12 στις 19.00 & 21.00 με ελεύθερη είσοδο), ακολουθούν από το Σάββατο 14/12 η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» και η κωμική ταινία μυστηρίου «Στα Μαχαίρια»!

Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ (Frozen II)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Γενική είσοδος 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Διάρκεια: 82 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Η Έλσα και η Άννα θα χρειαστεί να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός παρελθόντος που μοιάζει να απειλεί το μέλλον. Κάποιες φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με την αλήθεια.

Στα Μαχαίρια (Knives Out)

Γενική είσοδος 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον

Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Κιθ Στανφιλντ, Κάθριν Λάνγκφορντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Φρανκ Οζ, Ρίκι Λίντχομ, Έντι Πάτερσον, Κ Κάλλαν, Νόα Σίγκαν, Κρίστοφερ Πλάμερ

Διάρκεια: 131 λεπτά

Είδος ταινίας: Μυστηρίου, Κωμική

Ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rian Johnson (Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi) αποδίδει φόρο τιμής στην αυθεντία του Μυστηρίου Agatha Christie, με μία φρέσκια σύγχρονη ταινία Εγκλήματος και Μυστηρίου στην οποία όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Harlan Thrombey βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc προσλαμβάνεται μυστηριωδώς για να ερευνήσει το έγκλημα. Από την δυσλειτουργική οικογένεια, ως το αφοσιωμένο υπηρετικό προσωπικό ο Blanc βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστό από παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα που τον εμποδίζουν να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Harlan.

Με ένα all-star cast το ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ είναι μία διασκεδαστική, έξυπνη και στιλάτη ταινία μυστηρίου που εγγυάται ότι κανείς από τους θεατές δεν θα βρει τον ένοχο πριν το τέλος της.

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ