- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στους αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο.Φ. για την πρόκριση στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Τη βαθιά του χαρά και υπερηφάνεια εξέφρασε με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές για τουςτέσσερις νεαρούς αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Άγγελο Αντωνιάδη (Δίαθλο), Νεφέλη Τίτα (Δίαθλο), Σπύρο Παπαδόπουλο (Δρ.Αντοχής) και Έλενα Ιωάννου (Δρ.Αντοχής), οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Χρήστου Τίτα, προκρίθηκαν στους 3ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που θα διεξαχθούν από 10 έως 19 Ιανουαρίου 2020, στηΛωζάνη της Ελβετίας.

«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε την τιμητική διάκριση που σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους 3ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2020, στηΛωζάνη της Ελβετίας.

Η ξεχωριστή αυτή επιτυχία προβάλλει τη Φλώρινα σε όλο τον κόσμο και αντικατοπτρίζει τη συστηματική και αποτελεσματική δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας,ενισχύοντας την παράδοση που κατέχει η περιοχή στον χειμερινό αθλητισμό.

Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, που με συνοδοιπόρους τις οικογένειες τους, αντιπαρήλθαν τις δύσκολεςπου βιώνει ο Ελληνικός αθλητισμός και προβάλλουν ωςπρότυπα αγωνιστικού ήθους και ανθρώπινης θέλησης.

Οι ευχές όλων μας θα τους συνοδεύουν στην πορεία τους, στις κορυφές του αθλητικού γίγνεσθαι.»

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΚΙΟΣΕΣ