- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τράπεζα Πειραιώς: Εξοφλήστε τα τέλη κυκλοφορίας έως και 12 άτοκες δόσεις

Ελάχιστες ημέρες έχουν απομείνει για να εξοφληθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας, καθώς οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με το πρόστιμο της μη έγκαιρης εξόφλησης να είναι τσουχτερό.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα, στους κατόχους των πιστωτικών καρτών να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός τους,έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Επιπλέον, όσοι είναι μέλη του Προγράμματος Eπιβράβευσης yellow και πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, κερδίζουν yellows!

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει πολλαπλές επιλογές για την εξόφληση των τελών μέσω:

Τα τέλη κυκλοφορίας έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Κάνοντας log in στην εφαρμογή ενημερώνεστε για το ποσό του τέλους κυκλοφορίας. Με την Ταυτότητα Οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο εξοφλείτε τα τέλη μέσω των μηχανημάτων easypay ή στα ταμεία των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς. Ενώ για πληρωμή οφειλής μέσω web, mobile ή phonebanking, αρκεί ο ΑΦΜ και ο αριθμός κυκλοφορίας, καθώςτο ηλεκτρονικό σύστημα ανακτά αυτόματα τον κωδικό.