- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο μήνυμα Νικολαΐδου Ειρήνης – Καρακέλη Γεωργίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

Ευχαριστούμε δημόσια και από καρδιάς τον Ιατρό-Γυναικολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κύριο Κοσκοσά, ο οποίος με τον επαγγελματισμό και το ήθος που τον διακρίνει, εφάρμοσε αριστοτεχνικά την επιστημονική και ιατρική του γνώση και εμπειρία σε μια ομολογουμένως δύσκολη γέννα με ευτυχή κατάληξη την γέννηση του υιού μας. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε τους Ιατρούς-Γυναικολόγους κυρία Τάτση και τον κύριο Χαματάι οι οποίοι καθημερινά ήταν δίπλα μας παρακολουθώντας την κατάσταση της υγείας μας.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη και όλες τις μαίες την μαιευτικής κλινικής οι οποίες ήταν δίπλα μας από την γέννηση του υιού μας μέχρι και το εξιτήριο του, παρέχοντας μας σε απόλυτο βαθμό την βαθιά επαγγελματική τους εμπειρία και φροντίδα σε καθημερινή βάση.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την μεγάλη ευγνωμοσύνη που τρέφουμε προς τον πρόσωπο της Παιδιάτρου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κυρίας Τούμπα, η οποία και παρείχε με πλήρη επιστημονικό τρόπο την απαιτούμενη φροντίδα στο υιό μας την στιγμή της γέννησης του, καθώς και με την καθημερινή επίσκεψη στον θάλαμο μας, επέβλεπε με προσοχή την πορεία της κατάστασης του, απαντώντας μας σε οποιαδήποτε απορία με ευγένεια και υπομονή. Ευχαριστούμε επίσης της Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής κυρία Νικολοπούλου, καθώς και όλες τις παιδιάτρους που ήταν συνεχώς δίπλα μας.

Όσον αφορά την οργάνωση, την καθαριότητα, τους μάγειρες και τραπεζοκόμους με την παροχή τροφής, την τάξη και την εν γένει λειτουργία τις κλινικής, αποτελούν υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου που μας τιμά.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν επαγγελματίες υγείας (Ιατροί, Μαίες, λοιπό προσωπικό), που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό, δημιουργώντας στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας στις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε. Τέλος, θα λέγαμε στους συνανθρώπους μας να εμπιστευτούν το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας διότι υπάρχουν επαγγελματίες υγείας που είναι άριστα καταρτισμένοι, οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και παράλληλα έχοντας βαθιά το αίσθημα ευθύνης, αγάπης και φροντίδας μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες

Νικολαΐδου Ειρήνη – Καρακέλης Γεώργιος