- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

H Billie Isak έρχεται στην Οδό Ονείρων!

H Billie Isak έρχεται στις 11 Ιανουαρίου στην Οδό Ονείρων!

Η Billie είναι ερμηνεύτρια, μουσικός, πολυοργανοπαίκτρια, σολίστρια, στιχουργός – συνθέτρια καθώς υπογράφει στίχους και μουσική στα κομμάτια της όπως «το θεριό», το «έχε το νου σου να γυρνάς»,»το Αχ…» και πολλά ακόμα τα οποία πρόκειται σύντομα να απολαύσουμε στην πρώτη της επίσημη δισκογραφική δουλειά.

Μετά από τις αξέχαστες εμφανίσεις της στο «The Voice of Greece» στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη και τις επιτυχημένες εμφανίσεις της φέτος σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έρχεται να μας παρουσιάσει μια άκρως επιμελημένη από την ίδια μουσική παράσταση με τίτλο «Κάτω απ’ την μάσκα». Δικά της γεννήματα,πρωτάκουστες διασκευές, ήχοι εξ’ ανατολής και άρωμα άγριας δύσης, ρίχνουν κλεφτές ματιές στην παράδοση συνοδευόμενοι από ροκ ερμηνεία και κουλτούρα όπως μόνο εκείνη ξέρει. Παρέα με τους 3 εξαιρετικούς της μουσικούς, καβαλάρηδες στην ενεργειακή της καταιγίδα,μας υπόσχεται έναν «οργασμό ψυχής» για όσους μπορούν να αντέξουν βέβαια!

«Sotto la maschera»

Η φετινή παράσταση που έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

«Το θεριό έχει πάντα τον νου του στον γυρισμό… Θυμάται πως στην χώρα της σιωπής, η γιορτή δεν έχει καμία θέση. Γι’ αυτό σε κάθε αρχή και τέλος, αυτό μοιρολογά… Το Αχ…».

Billie

Οδός Ονείρων

Κωνσταντίνου Καραμανλή 66

Φλώρινα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2385023332

Ώρα προσέλευσης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ με ποτό