- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η αθέτηση (του προγράμματος)

-Η αθέτηση τήρησης του πολιτικού προγράμματος κ. Μιχαηλίδου δεν είναι πράξη ηρωισμού αλλά ούτε και δειλίας, δεν είναι πράξη παράδοξη ούτε και ψυχοπαθούς πολιτικού προσώπου.

-Η αθέτηση τήρησης του πολιτικού προγράμματος κ.Μιχαηλίδου είναι πράξη αυστηρά προσωπικής παιδείας, είναι νόμιμη αλλά όχι ηθική και υπό αυτή την λογική κρίνεται στην συνείδηση των ανθρώπων.

-Η αθέτηση τήρησης του πολιτικού προγράμματος κ.Μιχαηλίδου δεν ταξινομείται στα έργα και τις πράξεις του βίου σας, αλλά στα οράματα των ανθρώπων που πίστεψαν ότι οι νέοι πολιτικοί μπορούν να είναι διαφορετικοί, ότι μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του τόπου μας.

-Η Κοινωνική Αλληλεγγύη κ. Μιχαηλίδου είναι το αίσθημα ενότητας μεταξύ ανθρώπων με κοινά συμφέροντα και η συμπαράσταση σε αυτούς, εσείς το ξεχάσατε ένα μεσημέρι σε ένα δρόμο της Φλώρινας… αλλάζοντας πορεία με κατεύθυνση σε μεγαλόσχημους χώρους εξωπολιτικούς, σβήνοντας το φως για να διαφωτίσετε την κατάσταση.-

Κεντρική ιδέα: Μπορεί να πιστεύουμε στους νέους πολιτικούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι το ίδιο άθλιοι με τους παλιούς.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος – Εκδότης

iliadisspiros@hotmail.com