- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κοπή βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας (video, pics)

Μέσα σε μια θερμή οικογενειακή ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Λύγκος», πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του περιφερειακού τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Σωτήριος Παρδάλης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον αντιδήμαρχο Φλώρινας Ηλία Μούλελη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλη Χάτζιο, τον διοικητή του νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστο Παπούλκα, τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας Κίμων Σαββάκη και τον πρώην πρόεδρο του τμήματος Δημήτριο Ρίζο.

Η νέα πρόεδρος του Δ.Σ., Άννα Μπαφίτη, καλωσόρισε με τη σειρά της τους παρευρισκόμενους και έδωσε το λόγο στην προϊσταμένη του τμήματος Ειρήνη Γρατσία, η οποία προχώρησε στον απολογισμό της περασμένης χρονιάς.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική και τραγούδι από τον Λαέρτη Κούλη και τις Καλλιόπη και Σωτηρία Σιώκη. Επίσης, η ομάδα νέων του περιφερειακού τμήματος παρουσίασε ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο.