- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μια λαμπερή επίδειξη μόδας, αφιερωμένη στο ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, από τον Οίκο Μόδας και Νυφικών της Χριστίνας Πλασιώτη (pics)

Λαμπερή από κάθε άποψη, αλλά και με καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν η επίδειξη του Οίκου Μόδας & Νυφικών της Χριστίνας Πλασιώτη, όπου παρουσιάστηκε η νέα κολεξιόν του 2020.

Κάθε νυφικό ήταν αποτέλεσμα του αστείρευτου ταλέντου της ίδιας της ιδιοκτήτριας, αλλά του νέου «αίματος» του Οίκου, της Ερμιόνης Ζέρβα. Μητέρα και κόρη έβαλαν την υπογραφή τους σε εξαιρετικές δημιουργίες με στόχο την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, μέσα από μια κολεξιόν σχεδιασμένη και ραμμένη δια χειρός, σύμφωνα με τις νέες τάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάντα με την καλύτερη ποιότητα υφασμάτων και πολύτιμων κρυστάλλων.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην αγορά υλικού που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Κέντρου και όλων των ατόμων που φιλοξενεί.

Ο Οίκος «Plasioti» σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκδήλωση. Αναλυτικά:

Εκ μέρους του Οίκου Μόδας και Νυφικών «PLASIOTI» της Χριστίνας Πλασιώτη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην επίδειξη νυφικών που διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο La Casa Grande.

Η παρουσία σας είχε καίρια σημασία, καθώς με την στήριξή σας όχι μόνο επιτεύχθηκε ο φιλανθρωπικός μας στόχος, αλλά είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι από την τέχνη της κυρίας Χριστίνας, αλλά και τις δημιουργίες του νέου αίματος της επιχείρησης και κόρη της, Ερμιόνης Ζέρβα. Η ίδια ακολουθώντας πιστά τα βήματα της μητέρας της, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, με απόλυτη συνέπεια στο όραμα του Οίκου, αλλά ταυτόχρονα με πρωτοποριακές ιδέες που κάνουν την διαφορά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο σκοπός της βραδιάς στέφθηκε με επιτυχία, και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. όλο το υλικό που χρειάζονται για την αποδοτικότερη λειτουργία του Κέντρου.

 Όλη αυτή η προσπάθεια όμως δεν θα μπορούσε να έχει αυτή την ευχάριστη εξέλιξη χωρίς την βοήθεια των εξής επιχειρήσεων: Γραφείο Τελετών Ξανθόπουλος, Αντίγραφο Design, Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, Τυροκομείο Δημητρίου, Coffee Brown, Fresh Sweet and Salty, Rivo All Day Cafe Bar, Fabrik Club, Pizza Ramona, Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελος Κωνσταντάκος, πίτα Φλωρίνης Αλλοτινά, πρατήριο καυσίμων Florina Oil, Αέροινο Wine Bar, Μπούκοβο και Μέλι, Ελαστικά Μαντουλίδης, Total Market, Βιβλιοπωλείο Γκράφιτι, Ψαροκόκαλο, Κρόνος Security, Βιοτεχνία Ορεκτικών Φλώρινας ΒΙΟΦΛΩ, Mikel Coffee Φλώρινας, Elvi Flower, Κέντια Μπουκέτο Μπαλόνια, Γλυκοϊδέες Νίκος, Delicious, Σταυρόπουλος Πέτρος, Γιατρακάς Travel, BIEMAK.

Τα μοντέλα μας επιμελήθηκαν οι: Beauty Secret Hair Salon του Ηλία Χρήστου, Κομμωτήριο Στυλιάδου Νίκη, Κομμωτήριο Αντωνιάδου Όλγα, την Hair Stylist & Make Up Artist Στέλλα Μπανιτσιώτη, το Glamour Hair της Μϊσκα Ελένης, το Κομμωτήριο Τσούλη Γεωργία , το κομμωτήριο Παρά Τρίχα της Σταφυλλίδου Ιωάννας, Βάσω Μαύρου Hair & Beauty και το κομμωτήριο Πένυ Κωτσοπούλου, το Κέντρο Αισθητικής Ιωάννου Cosmetics Aesthetics της Ιωάννου Γιάννας, το κατάστημα Χριστίνα Nails & Make up της Θεοδωρλή Χριστίνας, τον Χώρο Ευεξίας και Ομορφιάς Swan της Μωυσιάδου Σοφίας, το Κέντρο Αισθητικής της Αναγνωστοπούλου Κατερίνας και το κατάστημα ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ UOMO.

Για την κάλυψη της βραδιάς τους: Αλέξανδρο Χάσο, Κώστα Παπαϊωάννου, Αλέξανδρο Βοζινίδη, Σάββα Αμοιρίδη και την χορευτική ομάδα Fuego Dance.

 

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι του Κώστα Παπαϊωάννου.