- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο απολογισμός του 2019 από τον Ο.ΞΙ.Φ.

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες έτσι και φέτος σας παρουσιάζουμε τον Ετήσιο Απολογισμό του ΟΞΙΦ. Δράσεις, Κατακτήσεις, Επιτεύγματα, Στόχοι. Σας καλούμε, λοιπόν, να κάνουμε μαζί, παρεούλα μια βουτιά στο Παρελθόν, να ανασύρουμε στη Μνήμη αναμνήσεις Χαράς και Πολύ Μεγάλης Περηφάνιας :

Το Πρόγραμμά μας Stand&Fence πρόσφερε τις άριστες υπηρεσίες του σε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΟΞΙΦ σε Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Παιανία και Ξυλόκαστρο Κορινθίας σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους και τους ευχαριστούμε θερμά. Συνολικά το Πρόγραμμα με περισσότερες από 30 πίστες και μηχανήματα, είναι έτοιμο να υποστηρίξει Μεγάλα και Πολύ Μεγάλα Αγωνιστικά Events Ξιφασκίας Εθνικά ή Διεθνή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς μας ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – COFFEE BROWN – ΔΕΘ – SWORD HELLAS – FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Σας Καλούμε στη Γιορτή των Πραγματικών Πρωταγωνιστών, των Αθλητών και Αθλητριών μας, στην Τελετή Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και της Βράβευσης των Κορυφαίων την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 20:30 στο Ξενοδοχείο EMERALD SUITES. Καλή Χρονιά!

Από το Δ.Σ.