- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ετήσιος χορός ΠΑΣ Φλώρινα, Σαρισών και ΓΕΦ (video, pics)

Απόλυτα επιτυχημένος και με μαζική συμμετοχή ήταν ο ετήσιος χορός που διοργάνωσαν από κοινού το βράδυ του Σαββάτου ο ΠΑΣ Φλώρινα, οι Σάρισες και η ΓΕΦ. Και είναι γεγονός πως η κοινή αυτή προσπάθεια των τριών συλλόγων για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί και από άλλους.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ χαιρέτησαν ακόμη οι βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Πέτη Πέρκα και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Κώστας Βασιλείου, η πρόεδρος της ΓΕΦ Χαρά Νεδέλκου, ο πρόεδρος των Σαρισών Γιώργος Λυγούρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κώστας Αντωνιάδης και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Φλώρινα Θόδωρος Ουλιάρης.

Τιμήθηκαν η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, καθώς και οι ομάδες Κ12, Κ14 και Κ16 του ΠΑΣ, ο ποδοσφαιριστής Παύλος Γροσδάνης που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννενα, η αθλήτρια στίβου του ΠΑΣ Κατερίνα Πετανίδου, ο αθλητής στίβου της ΓΕΦ Γρηγόρης Χάσος, η ξιφομάχος της ΓΕΦ Φανή Βαρβέρη, οι αθλήτριες των Σαρισών Χρυσή Φωτιάδου, Γεωργία Σπανού και Αλεξία Μάλο, οι ομάδες νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων των Σαρισών, ο προπονητής των Σαρισών Liviu Predoaica καθώς και ο αείμνηστος Γεώργιος Λούστας, αντιπρόεδρος του Νικηφόρου Φλώρινας (το βραβείο παρέλαβαν η σύζυγος του Τζένη και η κόρη του Βιβή).

Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα «Φλαμπουριώτικη 2011».