- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας (video, pics)

Με κέφι και πολύ χορό ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, με την πραγματοποίηση του ετήσιου χορού που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η πρόεδρος Χριστίνα Γκόλνα και τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν τον κόσμο, ενώ η κα Γκόλνα έκανε και έναν σύντομο απολογισμό της πλούσιας δραστηριότητας του Λυκείου κατά την περασμένη χρονιά, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους της νέας.

Η βραδιά άνοιξε με το παιδικό χορευτικό και ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Τσαμπάζη «Τ’ Αηδόνια Φλώρινας», καθώς και έντεχνο – ελαφρολαϊκό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα των Μαγδαλίνα Φέκου, Βασίλη Δόντσιου, Μιχάλη Ασίκη και Νίκου Γεωργίου.

Το χορό του Λυκείου Ελληνίδων χαιρέτησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Άμπας, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Ηλίας Μούλελης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Βόσδου, αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων.