- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στην Ελβετία με την Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο εφήβων Διάθλου και στην Βοσνία για το SKI FIS CUP οι 17 αθλητές του ΑΟΦ

Στο LEINZERHEIDE της Ελβετίας (link:https://www.lenzerheide2020.ch/en ) θα ταξιδέψουν 4 αθλητές του ΑΟΦ με την Εθνική αποστολή της ΕΟΧΑ από 24/1 έως 2/2/2020. Οι αθλητές μας Άγγελος Αντωνιάδης, Αθανάσιος Γάστης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νεφέλη Τίτα ύστερα από πρόσκληση της ΕΟΧΑ θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2020 στο άθλημα του Διάθλου, σε μια σειρά από απαιτητικούς αγώνες αποστάσεων με σκοποβολή.

Στο PALE της Βοσνίας λίγο έξω από το Σεράγεβο, θα ταξιδέψουν 13 αθλητές του ΑΟΦ απο 24-26/1/2020. Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν με τα Ελληνικά χρώματα, στο άθλημα του Σκι δρόμων αντοχής σε όλες τις κατηγορίες και τις 2 ημέρες αγώνων 24-25/1 και θα τους συνοδεύσει ο προπονητής του ομίλου Τίτας Χρήστος. Συμμετοχές Βοσνίας: Λαδοπούλου Βούλα, Σαρακίνη Ελευθερία, Ρόζα Χριστίνα, Δούμτση Μελινα, Σιεκρης Ευάγγελος, Λυκούδης Θάνος, Σαρακίνης Βασίλειος, Στεργίου Θωμάς, Ροσενλής Βασίλειος, Προδρομίδης Αντώνιος, Γρηγοριάδης Στέφανος, Γιωργάκης Ιωάννης, Αθανασίου Ευάγγελος.

Οι προπονήσεις του ΑΟΦ στο Χιον.Κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου παρά την μικρή χιονοκάλυψη συνεχίζονται τακτικά τις καθημερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα – ανεξαρτήτου των διεθνών αποστολών – για τους φερέλπιδες μικρούς χιονοδρόμους της Φλώρινας, από έμπειρη προπονητική ομάδα.

Το Δ.Σ