- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Strempeni: ένας νέος χώρος στη Φλώρινα για τη σωματική και ψυχική σας υγεία

Το «ευ ζην» χαρακτηρίζει μία ζωή με ποιότητα και πληρότητα.

Η σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου αποτελούν βασικές προϋποθέσεις σε αυτήν. Πολλοί είναι οι παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στο να επιτύχουμε αυτά τα δύο, ας εστιάσουμε όμως σε αυτούς που μπορούμε να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε.

Η ισορροπημένη διατροφή, η φυσική δραστηριότητα και ο καλός ύπνος είναι οι βάσεις για την επίτευξη τους, υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Τρόποι με τους οποίους θα αποβάλλουμε το στρες της καθημερινότητας, θα χαλαρώσουμε το νου, θα διεγείρουμε το σώμα να εκκρίνει ορμόνες που θα ισορροπήσουν τη διάθεση μας και θα μας γαληνέψουν. Τρόποι με τους οποίους θα βελτιώσουμε λειτουργίες του οργανισμού μας και θα ομορφύνουμε την εικόνα μας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σκοπός δεν είναι απλά το ζην αλλά το ευ ζην.

Στο χώρο μας παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

Πρόκειται για μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ σε όλο το σώμα από τα πόδια μέχρι και το κεφάλι σε πρηνή και ύπτια θέση.

Εστιάζουμε σε αυτά τα σημεία με σκοπό την αιμάτωση και τη χαλάρωση των μυών έπειτα από ένα μυικό πιάσιμο, κρύωμα ή μια μέρα γεμάτη στρες.

Αυτό το είδος μάλαξης συνδυάζει τεχνικές του χαλαρωτικού μασάζ στο άνω μέρος του σώματος και με τη βοήθεια των βεντουζών επιτυγχάνεται υπεραιμία στην περιοχή με όλα τα οφέλη που τη συνοδεύουν.

Εστιάζουμε στη μάλαξη των άνω και των κάτω άκρων αποκλειστικά με σκοπό τη χαλάρωση έπειτα από πολύωρη ορθοστασία, περπάτημα ή χειρωνακτική εργασία.

Η μάλαξη για παιδιά είναι μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ με σκοπό κυρίως να βελτιώσει την ποιότητα ύπνου του παιδιού, καθώς χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα και κίνηση.

Πρόκειται για μάλαξη προσώπου. Με τεχνικές βασισμένες στην προσωπορεφλεξολογία σκοπό έχει να αναζωογονήσει και να φρεσκάρει όλα τα σημεία του προσώπου βελτιώνοντας την εικόνα του.

Πρόκειται για μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ σε όλο το σώμα σε συνδυασμό με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Η σωστή επιλογή των ελαίων που ανταποκρίνονται στην κάθε περίπτωση έχει μοναδικά οφέλη.

Πρόκειται για είδος μάλαξης κατά το οποίο ήπιες αργές και επαναλαμβανόμενες κινήσεις ευνοούν τη σωστή ροή της λέμφου στο σώμα, με σκοπό την  αποτοξίνωση του οργανισμού.

Αυτό το είδος μάλαξης εκτελείται είτε με τα χέρια είτε με τη χρήση βοηθήματος κρουστικού κραδασμού με σκοπό την εν τω βάθει μάλαξη των μυών και την απογαλάκτωση τους.

Για περισσότερες υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/strempeni, στο instagram  _strempeni_, και επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6951252257.

Η πληροφόρηση και οι υπηρεσίες που παρέχονται δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν αντικαθιστούν την ιατρική συμβουλή, σκοπό έχουν τη χαλάρωση και όχι την θεραπεία ή αποκατάσταση.