- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τα εγκαίνια του παραρτήματος Φλώρινας του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ – Η βασιλόπιτα του Εργατικού Κέντρου (videos, pics)

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, τα εγκαίνια του παραρτήματος Φλώρινας του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος ζήτησε από φορείς και πολίτες να στηρίξουν το Ινστιτούτο.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κώστας Σιάκος, χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός της λειτουργίας του παραρτήματος «το οποίο είχαμε καιρό τώρα στις διεκδικήσεις μας και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει σημαντικά την περιοχή μας».

Στις δράσεις και στη λειτουργία του Ινστιτούτου αναφέρθηκε αναλυτικά ο διευθυντής του, Χρήστος Γούλας.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Πέτη Πέρκα, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Γιάννης Κιοσές, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Χάτζιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Σταύρος Παπασωτηρίου, οι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εργαζόμενοι, πολίτες και μέλη του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, τόσο το συνδικαλιστικό κίνημα, όσο και η κοινωνία συνολικά.