- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Βράβευση του Γρηγόρη Χάσου και του Στέλιου Κεσίδη από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας

Στην Ετήσια γιορτή βράβευσης αθλητών, -τριών και προπονητών του Στίβου, Φορέων και Προσωπικοτήτων που ανέδειξαν τον κλασσικό Αθλητισμό κατά το 2019, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Μακεδονίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μεγάρου Καστοριάς, το Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου βραβεύτηκαν για την εξαιρετική τους προσπάθεια ο αθλητής μας Χάσος Γρηγόρης και ο προπονητής μας κ. Κεσίδης Στέλιος(ΓΕΦ-ΠΑΣ).

Μεγάλη τιμή η βράβευση για το φοβερό δίδυμο Χάσου- Κεσίδη γιατί πιστοποιεί την ακούραστη και σοβαρή προσπάθεια και των δύο, δίνοντας τους την απαραίτητη ώθηση για περαιτέρω εξέλιξη και επιβραβεύει την περσινή τους πορεία όπου μετρά 3 μετάλλια σε ισάριθμα Πανελλήνια Πρωταθλήματα εκ των οποίων το ένα Σχολικό και κατάκτηση πρώτης θέσης με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Το ατομικό ρεκόρ 2,00μ. του Χάσου είναι το όριο της Επιτροπής Αθλητισμού (ΕΑ), γεγονός που βάζει για την χρονιά που έρχεται, αθλητή και προπονητή υπό την σκέπη του ΣΕΓΑΣ στην κατηγορία Στήριξης αθλητών, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται αθλητές όπως η Στεφανίδη Κατερίνα και ο Τεντόγλου Μίλτος .

Οι στόχοι τους για το 2020:

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Παγκόσμια Γυμνασιάδα Τζινγιάνκγ (Κίνα) 17-24 Οκτωβρίου 2020

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων(Κ18), Ριέτι (Ιταλία), Ιούλιο 2020

Ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχουν τους στόχους τους.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το αθλητής και προπονητής βραβεύτηκαν και στον επιτυχημένο χορό που διοργάνωσαν από κοινού τρεις αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας ΠΑΣ-ΓΕΦΣΑΡΙΣΕΣ, μια εξαιρετική προσπάθεια συνεργασίας που πέτυχε.