- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δύο αργυρά για τον Σ.Ο.Χ. με την Μαρία Μπέλλη στους πανελλήνιους δρόμων αντοχής και συμμετοχή στην ελληνική αποστολή στο Μαύροβο

Με δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το 22 Σάββατο και την Κυριακή 23 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με λιγοστό χιόνι. Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα, το Σάββατο διεξήχθησαν οι ατομικοί και ομαδικοί αγώνες ταχύτητας (Sprint) και την Κυριακή οι αγώνες ατομικοί και ομαδικοί απόστασης ατομικής χρονομέτρησης.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με πολλές απουσίες λόγω σπουδών και …γρίπης. Συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετείχαν οι : Η Μαρία Μπέληλ στην κατηγορία των κορασίδων και ο Νοτίδης Εμμανουήλ στην κατηγορία των παίδων. Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα και των δύο αθλητών του ΣΟΧ αφού η Μαρία Μπέλλη πέτυχε δεύτερη πανελλήνια νίκη και τις δύο μέρες των αγώνων, ενώ ο Εμμανουήλ Νοτίδης πέτυχε αξιόλογη επίδοση στο σπριντ παρ’ ότι ταλαιπωρούνταν από ίωση, που δεν του επέτρεψε την συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής.

Στο Μαύροβο έχει ήδη μεταβεί ελληνική αποστολή, στην οποία συμμετέχει η αθλήτρια του ΣΟΧ Μαρία Μπέλλη και θα συμμετέχει στο βαλκανικό κύπελλο Δρ. Αντοχής τις 25 και 26 Φεβρουαρίου. Την αποστολή αποτελούν οι χιονοδρόμοι: Στυλιανή Γιαννακοβίτη, Γιώργος Αναστασιάδης, Νεφέλη Τίτα, Άγγελος Αντωνιάδης, Αχιλλέας Δρακωτός, Θωμάς Στεργίου, Μαρία Δήμητρα Τσιάρκα και Μαρία Μπέλλη, ενώ συνοδός θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Νικόλαος Αναστασιάδης.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους γονείς τους καθώς επίσης και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή που θα συμμετέχει στους Διεθνείς αγώνες στο Μαύροβο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος