- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μελίτης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μελίτης θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στο αποκριάτικο πάρτι.

Καθώς επίσης ευχαριστίες προς όλα τα καταστήματα για την προσφορά των δώρων για τη λαχειοφόρο και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν είδη διατροφής για το γεύμα των παιδιών την Τσικνοπέμπτη στο χώρο του σχολείου.

Οφείλουμε όμως να κάνουμε μια ξεχωριστή ευχαριστία προς τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και ιδιαίτερα προς την Κ. Βαλίνα Ρόζα, την εταιρία ΤΟΤΤΗΣ Food / ΒΙΠΕ Φλώρινας, την εταιρία αναψυκτικών Δινάκη / Ιτέα, την εταιρία αναψυκτικών Ιτέα / Ιτέα, το Καφέ Playroom /Μελίτη, το Bee coffee shop / Μελίτη, το Κρεοπωλείο Σωτήρη Σοβιτσλή / Μελίτη, και τα αρτοποιία Ουρούμη / Μελίτη και Σουμπάση / Σιταριά.

Το παρών ευχαριστήριο αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι όλων για την προσφορά τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που επικρατούν στο τόπο μας προς τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μελίτης.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο