- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κοπή βασιλόπιτας από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας – Βράβευση του Τάσου Χατζηχρήστου

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στη Πτολεμαΐδα  σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε την κοπή της ετησίας βασιλόπιτας της παρουσία του Δ.Σ και των μελών της.

Τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές της Α.Λ.Π για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε έτος 2019 ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων και πρωταθλητής Τάσος Χατζηχρήστος οπού με τις πολλαπλές επιτυχίες του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό εκπροσωπεί επάξια την περιοχή μας.

Σας παραθέτουμε τις επιτυχίες του Τάσου Χατζηχρήστου και της αγωνιστικής ομάδας Chatzichristos Racing Team – METE AE – Polychronidis Motorsport Ptolemaida για το έτος 2019:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους για την υποστήριξη τους και τους συναθλητές για την άριστη συνεργασία που είχαμε την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που συνοδεύουν και στηρίζουν την ομάδα Chatzihristos Rally Team Florina -Polyhronidis Motorsport σε κάθε αγωνιστικό παρών:

Επίσης η Chatzihristos Racing Team Florina θέλει να απευθύνει θερμό ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα του νομού Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε αγώνα.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους ..!!