- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέα περιπολικά στον στόλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας (video, pics)

Με 8 νέα περιπολικά εξοπλίζεται ο στόλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, τα οποία και θα κατανεμηθούν στις διάφορες υπηρεσίες καλύπτοντας βασικές ανάγκες.

Τα οχήματα, τύπου Nissan Qashqai, παρουσιάστηκαν επίσημα από τα στελέχη της Διεύθυνσης και σύμφωνα με τον Α’ Υποδιευθυντή της Δ.Α. Φλώρινας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Γεωργιάδη θα κατανεμηθούν ως εξής: 4 στο τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, 2 στο Α.Τ. Αμυνταίου, 1 στο Α.Τ. Βεύης και 1 στο Α.Τ. Πρεσπών.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα γίνει η παραλαβή δύο ακόμα οχημάτων, τύπου Citroen Jumber 9 θέσεων.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης «με την ενσωμάτωση των προαναφερομένων οχημάτων θα εμπεδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών του νομού μας, καθώς επίσης θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον εργασίας των αστυνομικών την υπηρεσίας μας. Επίσης, θα λειτουργήσει (η ενσωμάτωση) προληπτικά και αποτρεπτικά κατά της εγκληματικότητας, που είναι ο βασικός στόχος της υπηρεσίας μας».

Να σημειωθεί πως τα οχήματα αυτά τα προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας –τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.