- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Οι Σάρισες πρωταγωνίστησαν στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων

Μεγάλος πρωταγωνιστής των προκριματικών αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων (Κ15) αναδείχθηκε η ομάδα της Φλώρινας, καθώς στο ομαδικό προκρίθηκαν πανηγυρικά και οι δύο ομάδες που παρέταξαν οι Σάρισες, ενώ στο απλό αγώνισμα η Φλώρινα πήρε τις 3 από τις 5 θέσεις πρόκρισης στα αγόρια και τις 3 από τις 7 θέσεις πρόκρισης στα κορίτσια.

 Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 15-16/2/2020 στη Θεσσαλονίκη και πήραν μέρος στο ομαδικό 10 ομάδες παίδων της Β. Ελλάδας διεκδικώντας της 5 θέσεις πρόκρισης και 5 ομάδες κορασίδων για 4 θέσεις πρόκρισης. Στο απλό αγωνίστηκαν 61 παίδες για 5 προκρίσεις και 19 κορασίδες για 7 προκρίσεις.

ΟΙ Σάρισες Φλώρινας παρέταξαν 7 αγόρια: Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Κων/νος Σωτηρίου, Κων/νος Φραγκάκης, Ζαχαρίας Ελσάμι, Αναστάσιος Σερίδης, Χρυσοβαλάντης  και 5 κορίτσια: Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου.

Στο ομαδικό τα αγόρια με 2 νίκες  πήραν την πρόκριση:

Σάρισες Φλώρινας-ΧΑΝΘ: 3-1

Σάρισες Φλώρινας-ΠΕΡΑ Θεσς/νίκης: 3-0

Τα κορίτσια με 3 νίκες και 1 ήττα επίσης προκρίθηκαν:

Σάρισες Φλώρινας-ΑΣΕΑ Καβάλας: 0-3

Σάρισες Φλώρινας-Δύναμη Λάρισας: 3-0

Σάρισες Φλώρινας-ΧΑΝΘ: 3-2

Σάρισες Φλώρινας-ΑΟ Θέρμης Θερμαίος: 3-0

Στο απλό αγώνισμα πήραν την πρόκριση 3 αγόρια και 3 κορίτσια: Ιωσήφ Ελσάμι, Σωτήρης Μούσιας, Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο και Γεωργία Σπανού, ενώ και τα παιδιά που δεν προκρίθηκαν σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις.

Οι τελικοί θα γίνουν την άνοιξη στην Αθήνα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που προκρίθηκαν και σε όλα για την μαχητικότητά τους.