- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Μικρές Κυρίες» και «Ενωμένες Πατούσες» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Συνεχίζουμε με δύο ταινίες: Την δραματική ταινία «Μικρές Κυρίες» και την ταινία κινουμένων σχεδίων » Ενωμένες Πατούσες».

Ενωμένες Πατούσες (Pets United)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 15/2: 17.00 & 19.00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/2: 17.30
  • ΤΡΙΤΗ 18/2: 18.00

Γενική Είσοδο 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Ράινχαρτ Κλους

Ακούγονται οι: Κουρλαμπάς Θανάσης, Παπαστάθης Βασίλης, Κατσακούλη Μελίνα, Παλαιολόγου Τάνια, Ευαγγελάτος Ανδρέας, Κακανάς Κωνσταντίνος, Σιούλης Σταύρος, Παπαδάτος Δημήτρης, Στάικου Ιφιγενεια

Διάρκεια: 89 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ, το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη. Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.


Μικρές Κυρίες (Little Women)

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 15/2: 21.00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/2: 20.30
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 17/2: 19.00 & 22.00
  • ΤΡΙΤΗ 18/2: 21.00

Γενική Είσοδο 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ

Ηθοποιοί: Σίρσα Ρόναν, Έμμα Γουάτσον, Φλόρενς Πιου, Ελίζα Σκάνλεν, Λόρα Ντερν, Τιμοτέ Σαλαμέ, Τρέισι Λετς, Μπόμπ Οντένκερκ, Μέριλ Στριπ

Διάρκεια: 135 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Η σεναριογράφος και σκηνοθέτις Greta Gerwig (Lady Bird) με τις Μικρές Κυρίες της κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα και στα γραπτά της Louisa May Alcott και να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της Jo March, το συγγραφικό alter ego της, που αντανακλά στην μυθιστορηματική ζωή της. Στην εκδοχή της Gerwig, η γεμάτη αγάπη ιστορία της οικογένειας March -τέσσερα νεαρά κορίτσια, η καθεμία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της όπως θέλει -είναι άφθαρτη μέσα στο χρόνο και παράλληλα, στέκει επίκαιρη.

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ