- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΣ Φλώρινα στην Καλλικράτεια

Μια πολύ σπουδαία νίκη από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος πέτυχε χτες το απόγευμα η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα μέσα στη Καλλικράτεια με αντίπαλο τον γηπεδούχο Π.Ο.Ν.Κ με σκορ 0-2.

Η ομάδα του Θεόδωρου Γλούφτση κατέβηκε κεφάτη, μαχητική αλλά προπάντων ψυχωμένη και απαλλαγμένη από κάθε άγχος με αποτέλεσμα να παίξει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο που αν ήταν και λίγο πιο προσεκτικοί οι επιθετικοί της στις τελικές ίσως το σκορ να έγραφε διαφορετικά τέρματα υπέρ της ομάδας της Φλώρινας.

Μόλις στο 7΄ μεταβίβαση ακριβείας του Βασίλη Μπατμά στον Ιορδάνη Ρωμαίο που από τα αριστερά σπάει δεξιά στον επερχόμενο Σταύρο Μητρεβόλη που σούταρε δυνατά και ανάγκασε σε σπουδαία απόκρουση τον τερματοφύλακα Συλλέκτη που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 35΄Φοβερό μπάσιμο του Λάζαρου Γιώση από τα πλάγια δεξιά. Βρίσκει με πάσα τρύπα στην άμυνα του Π.Ο.Ν.Κ τον Ιορδάνη Ρωμαίο που σούταρε εν κίνηση και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Συλλέκτη να διώξει το κίνδυνο σε κόρνερ.

Στο 46΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Κώστα Μπιτσάνη στη καρδιά της μικρής περιοχής του Π.Ο.Ν.Κ με τη μπάλα μετά από προσπάθεια απομάκρυνσης των αμυντικών να καταλήγει στον αμαρκάριστο Σταύρο Μητρεβόλη που σε απόσταση 3 μέτρων εξαπολύει κεραυνό πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συλλέκτη.Μεγάλη φάση..

Στο 55΄Ο Κώστας Λεζάκης μετά από μονομαχία με δυο ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ν.Κ κλέβει την μπάλα, παίρνει μέτρα στο γήπεδο,και βρίσκει τον Ιορδάνη Ρωμαίο που περνάει με ντρίπλα δυο αμυντικούς και με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 0-1!

Στο 68΄Μεγάλη φάση για το 0-2… αφού μετά από πάσα του Άγγελου Τσώτσου στον Κώστα Λεζάκη αυτός σεντράρει στη μικρή περιοχή με τη μπάλα να περνάει  παράλληλα τους Μητρεβόλη και Ρωμαίο χωρίς να προλαβαίνουν την προβολή τους στο κενό τέρμα.

Στο 74΄Ο Σταύρος Μητρεβόλης γίνετε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά μετά από πάσα του Κώστα Ποντίκη. Σηκώνει το κεφάλι και βρίσκει υποδειγματικά τον Ιορδάνη Ρωμαίο σε πάσα τετ α τετ με τον τελευταίο να πλασάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..απίστευτη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.

Στο 76΄Ο Λάζαρος Ηλιόπουλος με σπουδαία απόκρουση λέει το ΟΧΙ σε σουτ του Κιουρτσίδη από δυο μέτρα διώχνοντας σε κόρνερ κρατώντας σωτήρια το 0-1.

Στο 89΄Ο Ηλίας Γιαγκουλίδης ανεβαίνει προς την περιοχή του Π.Ο.Ν.Κ,βρίσκει τον Κώστα Λεζάκη που βγάζει πάσα στα δεξιά στον Ιορδάνη Ρωμαίο.Αυτός πλαγιοκοπεί και μετά από τρίπλες βρίσκεται σε τετ α τετ με τον Συλλέκτη όμως σπάει στον Κώστα Ποντίκη που με δυνατό σουτ κάνει το  0-2.

Στο 93΄Αφού ανέβηκε στη μικρή περιοχή ο Αντώνης Πανταζίδης,πάσαρε στον Κώστα Ποντίκη που έστρωσε και αυτός στον Κώστα Λεζάκη που με σουτ κεραυνό ανάγκασε τον Συλλέκτη να διώξει σωτήρια την τελευταία στιγμή τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Τέλος του αγώνα! 0-2 το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέραμε στην αρχή μεγάλη νίκη για τον Π.Α.Σ Φλώρινα που συνεχίζει την προσπάθεια του στη Γ Εθνική με ψηλά το κεφάλι.

Oscar προπονητικής και παράταξης ομάδος στο αγωνιστικό χώρο από τον Θεόδωρο Γλούφτση που παρέταξε την ομάδα με ξεκάθαρο σκοπό και με τις αλλαγές κλείδωσε τον αγώνα (αφού τις φάσεις δημιούργησε με το καθαρό μυαλό ο Κώστας Λεζάκης και το 0-2 έκανε ο Κώστας Ποντίκης).

Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και τα έδωσαν όλα για την νίκη που άλλωστε είναι το κύριο συστατικό στο DNA του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας για την άψογη φιλοξενία.

Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Ηλιόπουλος, Γιαγκουλίδης, Γκαράτζιας, Μπιτσάνης, Τσώτσος, Μπατμάς, Γιώσης, Γκινούδης, Μάρκου, Ρωμαίος, Μητρεβόλης

Αλλαγές έπαιξαν: Πανταζίδης, Λεζάκης, Ποντίκης, Παλιάρης

Για τον Π.Ο.Ν.Καλλικράτειας έπαιξαν: Συλλέκτης, Πολυζάς, Αποστόλου, Κριτσιάνης, Κοσμίδης, Δαγκουλής, Παπαγεωργίου, Δραγάνης, Δουλγέρης, Χότζα, Κιουρτσίδης

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό