- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Strempeni: υπηρεσίες χαλάρωσης υψηλού επιπέδου!

Στο χώρο μας παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Ειδική μάλαξη κοιλιακής χώρας, η οποία ενεργοποιεί τη περιοχή και βοηθά σε προβλήματα του πεπτικού και του γαστρεντερολογικού συστήματος.

Ανακουφίζει από την δυσκοιλιότητα και ενισχύει το αίσθημα της χαράς και της αισιοδοξίας, ενδυναμώνει ενεργειακά το κέντρο του υλικού και αιθερικού σώματος.

REJUVANCE

Το rejuvance είναι ένα επαναστατικό, ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ που φρεσκάρει και ανορθώνει κάθε σημείο του προσώπου επαναφέροντας το «φυσικό σχήμα». Απελευθερώνει την ένταση των μυών του προσώπου, του κρανίου, του λαιμού και των ώμων και διεγείρει τον συνδετικό ιστό, ώστε οι μύες να ανακτήσουν τον τόνο τους και οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης την ελαστικότητα τους.

Παράλληλα διευκολύνει τη σωστή ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς χαρίζοντας ταυτόχρονα ομορφιά και ευεξία. Με την εφαρμογή του λοιπόν βελτιώνεται η εξωτερική μας εμφάνιση και αναδεικνύεται η εσωτερική μας ομορφιά, ώστε όχι μόνο να φαινόμαστε, αλλά και να νιώθουμε καλά!

ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Η σουηδική μάλαξη είναι η καλύτερη μέθοδος για την αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων. Συνδυάζει δυτικές με κινέζικες τεχνικές, βασίζεται στις αρχές της ανατομίας και της παθολογίας. Οι κινήσεις είναι απαλές, συνήθως κυκλικές θωπείες, ζυμώματα και τριβές και εστιάζουν στα επιφανειακά στρώματα των μυών με λάδι.

Βοηθά:

FOUR HANDS

Το μασάζ τεσσάρων (4) χεριών είναι μία αποκάλυψη για τις αισθήσεις! Ταυτόχρονη φροντίδα από 2 μασέρ οι οποίοι αναμιγνύουν τη θετική τους ενέργεια και εμπειρία.

Ενεργούν ρυθμικά και αρμονικά σε ολόκληρο το σώμα, από τα δάκτυλα των ποδιών μέχρι το κεφάλι (μπρούμυτα και ανάσκελα).

Οι μασέρ χρησιμοποιούν τέσσερα χέρια τα οποία συνεργάζονται συντονισμένα με αρμονία και ηρεμία και μεταδίδουν ένα έντονο αίσθημα ευεξίας. Η τεχνική μάλαξης με τα τέσσερα χέρια δίνει βάση στα συναισθήματα και εστιάζει στην αντιμετώπιση των ψυχικών εντάσεων, του άγχους και των αρνητικών σκέψεων. Βυθιστείτε σε μια όαση ανακούφισης αφήνοντας τον εαυτό σας στα χέρια των ειδικών.

Με το μασάζ τεσσάρων χεριών επιτυγχάνουμε την απόλυτη χαλάρωση στο σώμα μας, τη μείωση του άγχους, στρες και την ανακούφιση μυών. Είναι ένα μασάζ που πρέπει να το κάνετε δώρο στον εαυτό σας γιατί είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που εκτός από τα θετικά αποτελέσματα που επιφέρει στην υγεία, συγχρόνως είναι και μια διαφορετική αίσθηση που θα σας προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το μασάζ αρωματοθεραπείας αποτελεί ένα απλό χαλαρωτικό μασάζ στο οποίο χρησιμοποιούνται ειδικά έλαια εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια.

Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ αρωματοθεραπείας εισπνέετε εσείς και απορροφώνται από το δέρμα σας μόρια από το ειδικό κάθε φορά αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται από τον μασέρ σας. Τα αιθέρια έλαια, όπως έχει επιστημονικά αποδειχτεί, επιδρούν σε συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, επηρεάζοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Τα πιο γνωστά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες σας είναι:

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από:

ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Πρηξίματα, κυτταρίτιδα, φλεγμονές, αλλά ακόμα και προβληματικά σημεία τοπικού πάχους είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις στις οποίες ενδείκνυται η λεμφική μάλαξη.

Είναι ένα είδος ήπιων, αργών και επαναλαμβανόμενων μαλάξεων, που ευνοούν την ομαλή ροή της λέμφου μέσα στο σώμα. Στόχος του είναι να προάγει τη φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού.

Η καλή κατάσταση του λεμφικού συστήματος είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για την εικόνα μας αλλά και για την υγεία μας.

Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα, εάν αισθάνεστε σωματική κόπωση ή εάν νιώθετε «φουσκωμένοι» και έχετε κατακράτηση υγρών.

SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ

Βαθύς καθαρισμός του δέρματος, που το απαλλάσσει από τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα, βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα και συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση των κυττάρων, προσφέροντας απαλή και λαμπερή επιδερμίδα!

ΜΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Με την μάλαξη με βεντούζες απορροφάται από το χόριο και τους βαθύτερους ιστούς το υγρό εκείνο που είναι γεμάτο τοξίνες και η περιοχή απελευθερώνεται καθώς νέο αίμα μεταφέρεται εκεί και την καθαρίζει. Πολύ χρήσιμη και αποτελεσματική είναι η μάλαξη με βεντούζες για αισθητικούς λόγους, στη χαλάρωση, στο κοινό κρυολόγημα.

Η αναρρόφηση που γίνεται με τις βεντούζες διεγείρει τη ροή, κυρίως του αίματος και της λέμφου, στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. Με τον τρόπο αυτό κινητοποιείται το αίμα και η λέμφος σε επίπεδο δέρματος και μυικού ιστού τόσο στην περιοχή εφαρμογής της βεντούζας όσο και στις γειτονικές περιοχές από όπου αναρροφώνται.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η βελτίωση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών. Με βάση αυτή την αρχή οι βεντούζες χρησιμοποιούνται για τη χαλάρωση καταπονημένων μυών.

*Χρησιμοποιούνται συνήθως τριών ειδών βεντούζες, οι φλεγόμενες ή ξηρές βεντούζες (γυάλινες) οι βεντούζες αέρος (πλαστικές) και η βεντούζες από καουτσούκ.

 

Για περισσότερες υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/strempeni και στο instagram  _strempeni_ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6951252257.