- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήρια μηνύματα του δημάρχου Φλώρινας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας

Ως Δήμαρχος Φλώρινας συγχαίρω τον Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας κ. Δημήτριο Παλιογιάννη για την προαγωγή του στον βαθμό του Ταξιάρχου.

Ο κ. Παλιογιάννης έχει προσφέρει σημαντικό και πολυποίκιλο έργο στην τοπική μας κοινωνία, το οποίο αναγνωρίζεται απ’ όλους, και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να προσφέρει και στο μέλλον στους πολίτες της.

Παράλληλα, οφείλω να τονίσω και την αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει ως Δήμος Φλώρινας με την Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας και προσωπικά με τον κ. Παλιογιάννη, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στους δημότες μας.

Και πάλι, εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια.

Και εις ανώτερα!

Βασίλειος Ν. Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας


Συγχαρητήριο του Δημάρχου Φλώρινας προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Με αφορμή τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Δήμαρχος Φλώρινας συγχαίρω τον Ταξίαρχο κ. Κεραμά Θεόδωρο για την παραμονή του στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας και του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντά του.

Η παραμονή του στη θέση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία μας.

Βασίλειος Ν. Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας


Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τον κ. Περικλή Μήτκα

Οι συμπολίτες μου Φλωρινιώτες, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, συγχαίρουμε τον Φλωρινιώτη κ. Περικλή  Α. Μήτκα, καθηγητή  του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και πρώην πρύτανη  του ΑΠΘ, για την εκλογή του ως προέδρου της νέας Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η βαθειά γνώση των προβλημάτων της παιδείας μας, η επιστημονική του κατάρτιση, η μεγάλη του εμπειρία, ο ακέραιος χαρακτήρας του και το πάθος του για δουλειά, αποτελούν προϋποθέσεις για μια λαμπρή πορεία και σ’ αυτόν το κορυφαίο θεσμό στη χώρα μας, για μια ποιοτική αναβαθμισμένη εκπαιδευτική πολιτική.

Δίκαια ο κ. Περικλής Α. Μήτκας απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης της Υπουργού Παιδείας και του Υπουργικού Συμβουλίου και επελέγη από την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στη θέση του προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης .

Συμπατριώτη μας Περικλή,

σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα υψηλά σου  καθήκοντα στο χώρο της εκπαίδευσης, για το καλό όλων μας.

Βασίλειος Ν. Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας