- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, στη Δυτική Μακεδονία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας μαζί με τα Εργατικά Κέντρα Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει και καλεί τα σωματεία μέλη του, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του τόπου μας, να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, στη Δυτική Μακεδονία, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 έξω από το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ στην Πτολεμαΐδα.

Το  κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ μας αφορά όλους, όχι μόνο τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και στα ορυχεία. Η βίαιη απολιγνιτοποίηση σημαίνει ανεργία και οικονομική ασφυξία και οδηγεί τελικά στην ερημοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Βυθίζει στη φτώχεια στην ανεργία και σε «περιβαλλοντολογικό ολοκαύτωμα» τη Δυτική Μακεδονία με τη βίαια απολιγνιτοποίηση χωρίς κανένα σχέδιο οικονομικής και περιβαλλοντολογικής προστασίας αυτών των περιοχών.

Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική καμπή για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας και η επιλογή που έχουμε είναι μόνο μία.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/2/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ