- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξεκινά το πρόγραμμα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πρεσπών

Ο Δήμος Πρεσπών συνεχίζει τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ με το πρόγραμμα: «Αγροτική Επιχειρηματικότητα Marketing Αγροτικών Προϊόντων».

Το πρόγραμμα, διάρκειας 25 ωρών, θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου 2020 και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 16:00 – 20:00 στον Λαιμό.

Ο βασικός σκοπός της θεματικής ενότητας είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες που σχετίζονται με την αγροτική επιχειρηματικότητα και το μάρκετινγκ των αγροτικών προϊόντων, στο πλαίσιο του συστήματος μάρκετινγκ τροφίμων. Έμφαση θα δοθεί στην κατανόηση του επιχειρηματικού σχεδίου, της σημασίας του προσανατολισμού στη φιλοσοφία μάρκετινγκ και της στρατηγικής μάρκετινγκ για τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας, μέσω ενός ολοκληρωμένου μίγματος μάρκετινγκ που θα καθορίσει την επιτυχία μιας ανταγωνιστικής στρατηγικής διαφοροποίησης για την ελληνική αγροτική επιχείρηση.

Εκπαιδευτής: Αικατερίνη Πιπερίδου

Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής: 09 Μαρτίου 2020.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πρεσπών, στο Δημαρχείο Λαιμού.

Τηλ.: 23853 51317

Email: kk2@cityoflorina.gr