- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επικαιροποίηση μέτρων προστασίας και οικονομικής ελάφρυνσης από τον Δήμο Φλώρινας

Οι μέρες της πανδημίας έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας και οι νέες συνθήκες απαιτούν συνεχή εγρήγορση για την αντιμετώπιση θεμάτων που εγκυμονούν κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Ο Δήμος Φλώρινας από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του κορωνοϊού – covid 19 στη χώρα μας, ξεκίνησε τη λήψη των απαιτούμενων προληπτικών μέτρων λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και εφαρμόζοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Με στόχο τη συνεχή και πλήρη ενημέρωση των συνδημοτών μας επικαιροποιούμε τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί και ανακοινώνουμε νέα που αφορούν την οικονομική ελάφρυνση και διευκόλυνση τους.

Το σύνολο των μέτρων είναι:

Η διεκπεραίωση των υποθέσεων των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου θα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://www.cityoflorina.gr. Εναλλακτικά, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η εξυπηρέτηση των πολιτών μπορεί να πραγματοποιείται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στο τηλέφωνο 2385351010.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας ευχαριστεί τους συνδημότες του, για μέχρι τώρα επίδειξη υπεύθυνης στάσης αλλά και την πειθαρχία τους στα μέτρα, και τους καλεί να συμπεριφέρονται ως φορείς του ιού, να τηρούν τους κανόνες προσωπικής υγιεινής, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και  να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Με σύνεση, ψυχραιμία και ελπίδα μπορούμε όλοι μαζί ως κοινωνία να περιορίσουμε την εξάπλωσή του. Είμαστε εμείς αυτοί που καλούμαστε σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια και ενωμένη.

Ο Δήμος Φλώρινας είναι και θα παραμείνει δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις και τους δημότες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, λαμβάνοντας μέριμνα για την ποιότητα ζωής τους και την οικονομική τους ελάφρυνση, από τις πληγές που ανοίγει η πανδημία.

Δεν φοβόμαστε, δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν εφησυχάζουμε.

Ατομική ευθύνη – Συλλογικό συμφέρον

Αγαπάμε τη ζωή

Μένουμε Σπίτι!!!