- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας προς την Π.Ε. Φλώρινας και τον δήμο Φλώρινας

Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες του, προς όλους τους Αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής μας (Α΄ και Β΄ βαθμού), για την άμεση συμπαράσταση και συνέργεια στον αγώνα που δίνεται αυτή τη χρονική στιγμή, έναντι του Νέου Κορωνοϊού (Covid-19).

Η επιχειρησιακή οργάνωση και ετοιμότητα του Νοσοκομείου μας, θεωρείται σημαντική την περίοδο αυτή, όπου με αλληλεγγύη και υποστήριξη όλων, προβάλλοντας το εμείς και όχι το εγώ, θέτουμε ισχυρά τις βάσεις επιτυχίας μας.

Καθημερινά λοιπόν τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο, όσο και έμπρακτα, η ΠΕ Φλώρινας, αλλά και ο οικείος Δήμος Φλώρινας, δηλώνουν ποικιλοτρόπως την παρουσία τους σε αυτό τον αγώνα, με:

Ήδη χθες ο Δήμος Φλώρινας, με όχημα της Πολιτικής Προστασίας προέβη σε απολύμανση του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου. Όλες αυτές οι μικρές και βοηθητικές πράξεις, συμβάλλουν στα μέγιστα, για την επίτευξη του βασικού σκοπού, που είναι η τελική Νίκη έναντι του Covid-19, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ