- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γιατί η επισκευή των φορητών υπολογιστών είναι πιο δύσκολη από την επισκευή των επιτραπέζιων;

Οι υπολογιστές, τόσο οι επιτραπέζιοι όσο και οι φορητοί, είναι κατά κανόνα πιο δύσκολο και δαπανηρό να επισκευαστούν. Στην καθημερινότητά μας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε τους υπολογιστές μας στη διάθεσή μας όταν τους χρειαζόμαστε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να είναι φορητοί και βολικοί για τον ιδιοκτήτη. Πηγαίνοντας το laptop σας σε ένα κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών για επισκευή είναι μερικές φορές πιο ακριβό από το να επιδιορθώσετε έναν σταθερό υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο – οι επισκευές laptop είναι πολύ πιο δύσκολες από τις επιδιορθώσεις επιτραπέζιων υπολογιστών λόγω της ιδιαιτερότητας της κατασκευής τους.

Αντικατάσταση Ανταλλακτικών

Όταν εργάζεστε με επιτραπέζιους υπολογιστές, οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι ως γενικός κανόνας κάποια μέρη μπορούν να αφαιρεθούν από άλλους υπολογιστές, να προέρχονται από διαφορετικό κατασκευαστή ή εμπορικό σήμα και να είναι αρκετά εύκολο να αντικατασταθούν. Με τις επισκευές laptop, αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν πάντα. Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές μορφές, ρυθμίσεις και σχέδια φορητών υπολογιστών, τα μέρη για ένα συγκεκριμένο φορητό υπολογιστή είναι συνήθως ακριβώς αυτό – συγκεκριμένα. Επομένως, οι επισκευές του φορητού υπολογιστή δεν μπορούν να προχωρήσουν μέχρι να βρεθεί και να αγοραστεί το αρχικό τμήμα του κατασκευαστή.

Συμπαγής χώρος

Ένας άλλος λόγος που η επισκευή laptopή είναι πιο δύσκολη από τις επισκευές σταθερών υπολογιστών είναι ότι το μέσο μέγεθος ενός πύργου σταθερού υπολογιστή έχει αρκετό χώρο για έναν επισκευαστή να χρησιμοποιήσει και τα δύο χέρια για να κουνηθεί και να αντικαταστήσει τα μέρη, καθώς και τη χρήση εξοπλισμού δοκιμών για τη διάγνωση του προβλήματος πριν  ξεκινήσει τις επισκευές. Στην επισκευή laptop (PcSecurity επισκευή Λάπτοπ) δεν συμβαίνει αυτό. Οι φορητοί υπολογιστές είναι φορητοί και κινητοί, καθιστώντας τους αναγκαστικά πολύ μικρούς και συμπαγείς σε μέγεθος. Αυτό κάνει δύσκολη την αλλαγή ακόμα και των απλούστερων τμημάτων του φορητού υπολογιστή σας. Πολλά άλλα μέρη είναι πολύ κοντά στο κατεστραμμένο και πρέπει να αφαιρεθούν πριν αντικατασταθεί το ελαττωματικό τμήμα. Οι επισκευές laptop για αυτό το λόγο αυτό απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια και την υπομονή που μόνο ένας επαγγελματίας επισκευαστής υπολογιστών μπορεί να δώσει σωστά.

Δομική ζημιά

Φυσικά  μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Ένα από τα παιδιά σας κατά λάθος μέσω ενός παιχνιδιού με τον οποίο δεν έπρεπε να παίζει κοντά στον υπολογιστή, ή ένας σκύλος υπερβολικά μεγάλος έριξε τον πύργο του υπολογιστή στο πάτωμα. Μπορούν να παρουσιαστούν δομικές βλάβες στους επιτραπέζιους υπολογιστές. Ωστόσο, σε σύγκριση με τους φορητούς υπολογιστές, δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο. Η επισκευή ενός φορητού υπολογιστή είναι πιο δύσκολη από τις επισκευή των επιτραπέζιων υπολογιστών, καθώς μαζί με τις συνηθισμένες (και μερικές φορές πιο συχνές) υλικές ζημιές και επισκευές, οι δομικές / αισθητικές επισκευές είναι επίσης συνήθως συχνότερες. Η άρθρωση στην οθόνη ενδέχεται να σπάσει, ένα χτύπημα στην οθόνη μπορεί να το κάνει δυσλειτουργικό. Αυτές οι επισκευές καθιστούν πιο δύσκολη την πλήρη ολοκλήρωση των επισκευών laptop από έναν σταθερό υπολογιστή.

Ωστόσο από οποιονδήποτε λόγο και αν προκληθεί ζημιά στον φορητό σας υπολογιστή, το οποίο αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο εργαλείο της δουλειάς σας και χρειάζεται άμεσα επισκευή ή κινδυνεύετε να χάσετε τα δεδομένα σας και απαιτείται ανάκτηση δεδομένων του υπολογιστή σας, το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων επισκευήςlaptopθα το επισκευάσει γρήγορα και με ασφάλεια.