- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με ραντεβού θα λειτουργεί το γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Έχοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και στα πλαίσια λήψης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ

τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι το Γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργεί με ραντεβού στις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 16/03/2020 έως 30/03/2020, ως εξής:

  1. Διά την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων θα κλείνετε ραντεβού στο τηλ. 2385024624 για να εξυπηρετηθείτε από τις 9:00 π.μ έως στις 11:00 π.μ.
  2. Διά την έκδοση πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας από 11:00 π.μ. έως στις 1:00 μ.μ , και θα ακολουθείτε την εξής διαδικασία: α) Θα στέλνετε το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τύπου ΟΓΑ στο Φαξ του Συλλόγου 2385024455 ή στο email: s.polyteknon_florinas@yahoo.gr και στο άνωθεν περιθώριο του πιστοποιητικού θα αναγράφετε τον τρόπο αποστολής και έκδοσης απλό ή με κούριερ, καθώς και το τηλέφωνό σας σταθερό ή κινητό για να σας ενημερώσουμε β) Μόλις το παραλάβουμε αυθημερόν θα αποσταλεί στην Αθήνα για την έκδοση πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας. γ) Ο Χρόνος έκδοσης του με κούριερ 3-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεσθε με το κόστος αποστολής των 11,00 € και απλό ο χρόνος έκδοσής του έως 10 εργάσιμες ημέρες, χωρίς καμία επιβάρυνση.
  3. Όταν θα το παραλάβουμε από την ΑΣΠΕ θα σας ενημερώνουμε στο τηλέφωνο, που αναγράψατε, την ημέρα του ραντεβού και την ώρα (11:00 έως 13:00)
  4. Διά άλλες πληροφορίες θα επικοινωνείτε τηλεφωνικά.
  5. Με τον τρόπο αυτόν λειτουργίας του Γραφείου Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας επιτυγχάνουμε α) τον μη συγχρωτισμό των μελών με πολλά άτομα στο Γραφείο, β) τα μέλη μας κερδίζουν χρόνο και ταχύτητα παραγγελίας και έκδοσης πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας και γ) την επίσκεψη στο Γραφείο του Συλλόγου μία φορά για την παραλαβή του.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να εφαρμόσουν πιστά τις παραπάνω οδηγίες λειτουργίας του Γραφείου μας.

Διά τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας

Ο Πρόεδρος

π. Σωτήριος Ι. Παρδάλης

Πρωτοπρεσβύτερος