- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του προέδρου της κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνου Ρόζα

ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!

Αγαπητοί και δοκιμαζόμενοι συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Η χώρα μας για άλλη μια φορά βάλλεται από έναν ύπουλο εχθρό και εμείς καλούμαστε να φανούμε δυνατοί και ενωμένοι για να ξεπεράσουμε και αυτή  την πρωτόγνωρη απειλή.

Η επιδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται απειλητικά, επιβάλλοντας αναγκαστικούς περιορισμούς, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία από όλους μας.

Στις δύσκολες αυτές ώρες, υπακούοντας στις συστάσεις της κυβέρνησης, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ)  και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.), ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας από τη σύγχρονη αυτή μάστιγα.

Ακόμα όμως και μέσα από το σπίτι μας, οφείλουμε να τιμήσουμε τους ήρωές μας και τις μάχες που έδωσαν για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι.

Με αφορμή την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας την 25η Μαρτίου, σας καλώ να υψώσουμε στα μπαλκόνια μας την ελληνική σημαία ως ελάχιστο φόρο τιμής στους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, μόνο ενωμένοι και πιστοί στις αθάνατες ελληνικές αξίες και ιδανικά θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτή τη δοκιμασία.

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας

Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας