- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Υποβολή αίτησης – δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2020

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, μπορούν να επισκέπτονται την παρακάτω ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – Το θέμα

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

Υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ

Όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ που ενδιαφέρονται για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και όσοι παλαιοί απόφοιτοι επιθυμούν, υποβάλλουν τη σχετική Α-Δ. Βρίσκουν το υπόδειγμα (Α-Δ ΕΠΑΛ 1) / (Α-Δ ΕΠΑΛ 2) , και χωρίς δικαιολογητικά το συμπληρώνουν και το αποστέλλουν με email στο Λύκειό τους. Στο ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ μπορούν να βρουν το mail και τα τηλέφωνα του Λυκείου τους. Για να το συμπληρώσουν σωστά, καλό είναι να διαβάσουν τις οδηγίες (ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛ 1/2) ή/και τη σχετική εγκύκλιο (ΑΡΧΕΙΟ εγκύκλιος ΕΠΑΛ).

e-mail ΕΠΑΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: mail@1epal-amynt.flo.sch.gr

e-mail ΓΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: mail@lyk-amynt.flo.sch.gr