- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

7 Απρίλιου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Αντί Δρόμου Υγείας

Στις 7 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Γιορτάζουμε την υπέρτατη αξία της υγείας η οποία σήμερα το 2020 κάτω από τη δυστοπική πραγματικότητα που ζούμε και την οποία προκάλεσε μια εξωτερική δραστική παρέμβαση στην πορεία της ανθρωπότητας, αποτελεί την πιο ιερή μας επιδίωξη.

Η 7η Απριλίου 2020 είναι αφιερωμένη στο νοσηλευτικό προσωπικό και τις μαίες που πασχίζουν καθημερινά να διατηρούν ζωντανή τη δημόσια υγεία, την υγεία μας, θέτοντας σε κίνδυνο τη δική τους υγεία. Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ κάθε χρόνο εδώ και 7 έτη διοργανώνει τον Δρόμο Υγείας στην πόλη της Φλώρινας μαζί με μια αντίστοιχη Ημερίδα τιμώντας αυτή την ημέρα μαζί με τους συνδημότες μας.

Φέτος, το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ευχαριστεί από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και της πόλης μας με την υπόσχεση ότι ο Δρόμος Υγείας που θα ακολουθήσει, μόλις επανέλθουμε στην «κανονική» ροή της ζωής μας, θα αφιερωθεί σε αυτούς.

Να είμαστε όλοι και όλες καλά, μένοντας σπίτι και στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί νυχθημερόν τη δημόσια υγεία. Οι δρόμοι υγείας είναι μπροστά μας…

Μένουμε Σπίτι/Μένουμε Ασφαλείς

Με τιμή

Το ΔΣ