- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο προς μαιευτική και παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας

Ευχαριστούμε δημόσια τον Ιατρό – Γυναικολόγο και Διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Ιωάννη Κοσκοσά για  το αμέριστο ενδιαφέρον του, τη φροντίδα και τη στήριξη που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού μου εμπνέοντάς μας συνεχώς ασφάλεια και προσφέροντάς μας συνεχή ψυχολογική στήριξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στη διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος κ. Τριανταφυλλίδου Λεσπουρίδου Λούση για την άμεση ανταπόκριση της, το ενδιαφέρον της και τον άψογο επαγγελματισμό της.

Επίσης ευχαριστούμε την Προϊσταμένη και όλες τις μαίες της Μαιευτικής Κλινικής για τον επαγγελματισμό, τη συνεχή βοήθεια και το μεγάλο ενδιαφέρον τους τόσο σε εμένα όσο και στην κόρη μας.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Νικολοπούλου που φρόντισε από την πρώτη στιγμή την κόρη μας και μας προετοίμασε με τις γνώσεις και τις συμβουλές της.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην τονιστεί το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης που μας ενέπνευσε ο γιατρός μας κ. Κοσκοσάς και το υπόλοιπο προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής προσφέροντας μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσα από τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.

Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες

Ρεπάτσης Νικόλαος – Τάσσου Μαρία