- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Άνθιμος Μπιτάκης: Κύριε Ιωσηφίδη, δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο!

Το debate θα γίνει κ. Ιωσηφίδη όπως γνωρίζετε από την 28-03-2020 πρόσκληση μου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο σπίτι του Δήμου μας, με παριστάμενους τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων, με όλους του δημοτικούς σταθμούς του Δήμου μας, με την ΕΡΑ Φλώρινας και με όλους τους όρους της από 5-5-2020 επιστολής μου.

Θα γίνει εκεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 8-Μαϊου 2020 και ώρα 18:00

 Το όψιμο ενδιαφέρον σας για τα Blogs του Δήμου μας, γιατί αυτά μόνο θα λείπουν από όλα τα ΜΜΕ του Δήμου λόγω των περιοριστικών μέτρων από το debate και να είστε σίγουρος το κατανοούν, όπως γνωρίζουν και την εκτίμηση που έχει ο Δήμος προς αυτά και θα μας το συγχωρήσουν. Δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν δημότη πως θα απουσιάσετε μόνο και μόνο για το γεγονός πως δεν θα συμμετέχουν στο debate τα blogs του Δήμου μας….!!!

Αφήστε λοιπόν τους μεγαλόστομους λεονταρισμούς, και ελάτε επιτέλους για να βγούνε όλα στο φως χωρίς το προκάλυμμα του εμπορικού απορρήτου και των επιχειρηματικών μυστικών που προφασίζεστε συνεχώς, και τούτο ως προϋπόθεση για την παρουσία σας στο debate, (ποιος ξέρει ίσως τα καταφέρετε να καταλαγιάσετε τελικά τους φόβους σας).

Εκεί θα είμαι και θα σας περιμένω

 

Υ.Γρ

Αναφορικά με την αίτησή σας για παραχώρηση Δημοτικού χώρου για τη διεξαγωγή του debate είναι άνευ ουσίας σύμφωνα με τα παραπάνω