- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Διευκρίνιση για τη λειτουργία των τμημάτων φυσικής κατάστασης – zumba της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού για την έναρξη των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, διευκρινίζουμε ότι από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργήσουν μόνον τα τμήματα Ρυθμικής  και όχι τα τμήματα Φυσικής Κατάστασης – Zumba για ενήλικες  όπως εκ παραδρομής λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης από μέρους μας, αναφέρθηκε στην χθεσινή μας ανακοίνωση.

Το θέμα της άρσης ή όχι της απαγόρευσης λειτουργίας στον κλάδο μας είναι τουλάχιστον οξύμωρο και προκαλεί εύλογες απορίες στον καθένα καθώς σήμερα ανοίγουν οι σχολές χορού.

Προς αποφυγήν παρανοήσεων τα τμήματα Ρυθμικής  θα ξεκινήσουν κανονικά από σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 (για τα μεγαλύτερα παιδιά) ακολουθώντας τα μέτρα για τις σχολές χορού καθώς με το ΦΕΚ αρ. ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719 έχει λήξει η απαγόρευση λειτουργίας για σχολές χορού και δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Εναρμονιζόμενη πλήρως με τα μέτρα απαγόρευσης που ισχύουν για τους ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων, η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας θα λειτουργήσει τα τμήματα Φυσικής Κατάστασης – Zumba για ενήλικες στις 29 Ιουνίου 2020 ημερομηνία όπου έχει προγραμματισθεί η λήξη της απαγόρευσης λειτουργίας και για τα Γυμναστήρια.

κα. Κουσιπέτκου Φανή, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού