- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δημοτική Παράταξη «Ενότητα-Συνεργασία»: Πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Φλώρινας – Πλήρης η απαξίωση των Φλωρινιωτών

Δυστυχώς, ο Δήμος Φλώρινας προχώρησε σε αυτό που ψιθυρίζονταν εδώ και καιρό. Προσέλαβε με διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή Γενικό Γραμματέα εκ Πτολεμαΐδας ορμώμενο.

Τον κ. Ζαμανίδη πρώην Δήμαρχο, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημάρχου Φλώρινας. Και εάν δεν είναι έτσι ας βγει ο Δήμαρχος να το διαψεύσει και εμείς είμαστε εδώ να ζητήσουμε συγγνώμη.

Δεν κρίνουμε τον κ. Ζαμανίδη για τις ικανότητες του. Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Ρωτάμε όμως ευθέως τον κ. Γιαννάκη:

Δεν έκρινε κανέναν Φλωρινιώτη ισάξιο, αν όχι καλύτερο, από τον κ. Ζαμανίδη;

Πραγματοποίησε διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση;

Πως βρέθηκαν τα χρήματα για τη μισθοδοσία του, όταν η μόνιμη επωδός της δημοτικής αρχής είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα;

Και τελικά γιατί απαξίωσε και γύρισε την πλάτη στο ανθρώπινο δυναμικό της Φλώρινας;

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πάρουν δημόσια θέση. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα να δηλώνουν τη διαφωνία τους σε ιδιωτικές συζητήσεις και μπροστά στον Δήμαρχο να σωπαίνουν. Δεν είναι αποδεκτή η συμπεριφορά του τύπου «και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα». Και με τους Φλωρινιώτες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποδοκιμάζουν την απόφαση και με τον Δήμαρχο για να μη χαλάσουν την εικόνα τους απέναντι του.

Καλούμε και τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι των συμπατριωτών του. Να βρει το θάρρος να αναγνωρίσει το λάθος και να το εξαλείψει.

Και τελικά να αποκαταστήσει το περί δικαίου αίσθημα.

Από το Γραφείο Τύπου