- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας

Αγαπητοί γονείς,

Ελπίζουμε όλοι να είστε υγιείς και ασφαλείς.

Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση των αιτήσεων ΕΓΓΡΑΦΩΝ και ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ των παιδιών στα ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ ΚΠΑΠΑ του Δήμου Φλώρινας μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών για τη νέα χρονιά (2020-2021) πλησιάζει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νέα πρόσκληση της δράσης Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής –ΚΔΑΠ αναμένεται φέτος να δημοσιοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.

Θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός ΚΔΑΠ και να μπορούν όλα τα παιδιά του Δήμου μας να συμμετέχουν στη ΔΩΡΕΑΝ απογευματινή δημιουργική απασχόληση τη νέα χρονιά (Σεπτέμβριος 2020–Ιούλιος 2021), σας υπενθυμίζουμε κάποια από τα σημαντικότερα σημεία των προηγούμενων προσκλήσεων για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα:

Για ειδικότερες περιπτώσεις και επιπλέον δικαιολογητικά που θα χρειαστούν, θα ενημερωθείτε όταν δημοσιοποιηθεί αναλυτικά η πρόσκληση. Τα ανωτέρω αφορούν και τους μπαμπάδες που έχουν δικαστική απόφαση επιμέλειας των παιδιών.

Αναμένοντας νεότερα για την επιστροφή των παιδιών και την επανέναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ μας, τα οποία παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω κορονοϊού, σας ενημερώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό των ΚΔΑΠ από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, θα βρίσκεται στα ΚΔΑΠ κατά τις απογευματινές ώρες, προκειμένου να σας βοηθήσει με τις εγγραφές και επανεγγραφές και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία. 

Μπορείτε καθημερινά (8,30-13,30 μ.μ.) από τη ΔΕΥΤΕΡΑ (1/6) να επικοινωνείτε με το προσωπικό στα γραφεία του ΝΠΔΔ Τηλ. 2385 026474 εσωτ.4

Όσον αφορά την επανεγγραφή των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στα ΚΔΑΠ απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης επανεγγραφής στο ΚΔΑΠ που είναι γραμμένο το παιδί.

Για δια ζώσης επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς και οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με τα δικαιολογητικά εγγραφών-επανεγγραφών μπορείτε να κλείσετε ΡΑΝΤΕΒΟΥ τηλεφωνικά:

  1. Αριστείδου Ευαγγελία (ΚΔΑΠ 8ου Νηπιαγωγείου) τηλ.6986936577
  2. Μάλλιου Πολυξένη (ΚΔΑΠ Πειραματικού)Τηλ.6949883818
  3. Μπούτλα Φωτεινή (ΚΔΑΠ Ειδικού Α΄βάρδια)Τηλ.6951326682
  4. Μαύρου Ελισάβετ (ΚΔΑΠ Ειδικού Β΄βάρδια)Τηλ.6986127578

ΓΙΑ ΤΟ ΝΠΔΔ ΚΠΑΠΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ