- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επαναλειτουργία του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, μέλη του τμήματος ρυθμικής της Εύξεινου λέσχη Φλώρινας. Ελπίζω το μήνυμα αυτό να σας βρίσκει υγιείς, δυνατούς και αισιόδοξους παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Όπως γνωρίζετε εδώ και δύο μήνες η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας έχει αναστείλει πλήρως την λειτουργία εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Με τα νέα δεδομένα όπως μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας οι σχολές χορού και οι πολιτιστικοί σύλλογοι ανοίγουν και πάλι τη Δευτέρα, 18 Μαΐου.

Έχοντας ως γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της προστασίας των παιδιών μας όχι μόνο της σωματικής αλλά κυρίως της ψυχικής, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα τμήματα μας θα επαναλειτουργήσουν  από την προσεχή Δευτέρα 18/5/2020 τηρώντας όλους τους κανόνες που προβλέπονται από τους επιστημονικούς φορείς.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υποδεχτούμε τα παιδιά από Πέμπτη Δημοτικού και πάνω καθώς περιμένουμε νέα ανακοίνωση και για τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Η Εύξεινος Λέσχη διαθέτει δύο τεράστιες αίθουσες καθώς και υπαίθριο χώρο έτσι ώστε να πραγματοποιούνται οι προπονήσεις με ασφάλεια.

Δυστυχώς τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από τις αθλητικές τους δραστηριότητες εξαιτίας των καινούριων δεδομένων, κάτι που προβληματίζει έντονα την αθλητική κοινότητα.

Παρολαυτά, αποδεχόμενοι και σεβόμενοι απόλυτα τη νέα πραγματικότητα, τα πλαίσια της προπόνησής μας αλλάζουν προς το παρόν και προσαρμόζονται σε αυτήν.

Είμαστε αισιόδοξοι και ανυπομονούμε να ξανασυναντήσουμε τα παιδιά!

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού κα Κουσιπέτκου Φανή