- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα Μέλη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Φλώρινας εκφράζουν τα συγχαρητήρια σε όλους τους Συναδέρφους που συνέβαλαν στις νέες επιτυχίες κατά των ναρκωτικών ουσιών.

Το τελευταίο διάστημα οι έκτακτες συνθήκες που επικράτησαν στην χώρα μας, έφεραν τον Έλληνα Αστυνομικό στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Από την πρώτη στιγμή της οργανωμένης και κατευθυνόμενης απειλής που δέχτηκε η Ελλάδα από την Τουρκία στον Έβρο βρεθήκαμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα από τις Καστανιές έως την Αλεξανδρούπολη Αστυνομικοί από κάθε άκρη της χώρας.

Ταυτόχρονα οι Συνάδερφοι που παρέμειναν στις έδρες τους ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙ για να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες, έδιναν καθημερινό αγώνα για να βγούμε νικητές και στην υγειονομική κρίση που είχε προκύψει με προσωπικές θυσίες, χωρίς άδειες και πολλές φορές χωρίς ημερήσιες αναπαύσεις.

Το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας δεν παρέλειψε όμως να εργαστεί και για την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Έτσι στις 18/05/2020 πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας 31χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν έρευνας στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 105,5 γραμμαρίων.

Στις 18/05/2020 βραδινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 50 και 51 χρόνων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, όπως και όλα τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Φλώρινας, μέσα από τον επαγγελματισμό και τις προσπάθειες όλων των συναδερφών διαχειρίστηκαν το Προσφυγομεταναστευτικό ζήτημα στην περιοχή μας καταφέρνοντας να κερδίσουν την αναγνώριση του κόσμου και να εμπεδώσουν το αόσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας από το 1999 έως και σήμερα.

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Παπαχρήστου Χρηστός

Ο Γ. Γραμματέας

Κιοσσές Παναγιώτης