- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συμμετοχή της ομάδας Δημιουργικής Γραφής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο e-festival του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Το e-festival του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Μένουμε σπίτι δημιουργικοί: Από μια εργοθεραπευτική οπτική», αποτέλεσε το πρώτο ψηφιακό φεστιβάλ που έλαβε χώρο στην Ελλάδα. Εν μέσω καραντίνας, πολλοί δημιουργοί, όλοι φοιτητές ή απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, βρήκαν τον χρόνο να δημιουργήσουν και στο πλαίσιο του φεστιβάλ τον χώρο για να παρουσιάσουν τα έργα τους. Μεταξύ αυτών, συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας Δημιουργικής Γραφής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας:

  1. Ελένη Σαββίδου
  2. Μαρία Κωνσταντινοπούλου
  3. Μαρία Καλεμκερίδου
  4. Μάρτζη Κοντέσσα
  5. Χρυσοβαλάντης Λιθοξοΐδης
  6. Γιώργος Πολυμενέας
  7. Στέλιος Λιθοξοΐδης

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας πάντα προκρίνει και θα συνεχίσει να προκρίνει τις καινοτόμες δράσεις, συνδράμοντας στην επίρρωσή τους, με όποιον τρόπο είναι εφικτό και θα συνεχίσει να παροτρύνει να μέλη της σε εφάμιλλες συμμετοχές. «Όσο κι αν η ζωή μοιάζει καμιά φορά να μας ξεπερνά, πάντα πρέπει να έχουμε την ευελιξία και τα αντανακλαστικά ώστε να μένουμε, τουλάχιστον κοντά», δήλωσε ο υπεύθυνος της ομάδας Λιθοξοΐδης Στέλιος.

Τέλος, τα εύσημα πάνε φυσικά στην οργανωτική του e-festival, για την άριστη διοργάνωση και το όμορφο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Ευλόγως, νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, τόσο για όλα τα παραπάνω, όσο και για την υπέροχη φιλοξενία στον ψηφιακό τους χώρο και να τους ευχηθούμε να παραμείνουνε δημιουργικοί, συνεχίζοντας να προσφέρουν για την επιστήμη, την τέχνη, το πανεπιστήμιο και την πόλη.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ