- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ταπητοκαθαριστήρια «Aladdin by Climis Clean»: Βάλτε τη δύναμη του βιοκαθαρισμού στο χώρο σας!

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Aladdin by Climis Clean, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα, σε Αμύνταιο – Πτολεμαΐδα – Φλώρινα!

Η Aladdin by Climis Clean δραστηριοποιείται με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού Χαλιών – Μοκετών, Σαλονιών και Στρωμάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, για μια Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Η Aladdin by Climis Clean  δημιουργήθηκε και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2008, με πολύ μεράκι, ενθουσιασμό και με γνώμονα τη δημιουργία Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standards ποιότητας και αξιοπιστίας, πετυχαίνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, μέσα από την αναγνώριση της αξιόπιστης φιλικά επαγγελματικής της προσέγγισης  και σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους, λαμβάνοντας ως ηθική ανταμοιβή την ικανοποίησή τους.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμες λύσεις Green Decontamination, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους του Bio-καθαρισμού, ώστε να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για το καλύτερο αποτέλεσμα, υποστηριζόμενη από τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Σκοπός της Aladdin by Climis Clean είναι, μέσα από τις Εναλλακτικές Μεθόδους Διαχείρισης Καθαρισμού, να βοηθήσει στην Αναβάθμιση της Ποιότητας του Τρόπου Ζωής, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: