- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τι ψύκτη νερού να επιλέξω;

Οι ψύκτες νερού είναι δύο ειδών. Ψύκτες εμφιαλωμένου νερού και ψύκτες νερού δικτύου, οι οποίοι επίσης συχνά αναφέρονται ως ψύκτες νερού σημείου χρήσης ή ψύκτες νερού POU.

Η επιλογή του ψύκτη νερού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας εξαρτάται από τις ιδιαίτερες συνήθειές σας, συμπεριλαμβανομένου του χώρου και του προϋπολογισμού που διαθέτετε για να επενδύσετε σε ένα τέτοιο προϊόν.

Μπορούμε εύκολα να βρούμε στο εμπόριο και τα δυο είδη ψυκτών. Φυσικά, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να ενημερωθούμε για τη λειτουργία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε έναν από τους δυο ψύκτες νερού, ώστε να προβούμε στην αγορά εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα δυο είδη ψυκτών νερού που μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο:

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού είναι ψύκτες νερού που αποτελούνται από μια ανεξάρτητη μονάδα με ένα ανεστραμμένο μπουκάλι νερό στην κορυφή. Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να βρούμε μια σειρά ψύκτες εμφιαλωμένου νερού που περιλαμβάνουν ψύκτες νερού counter-top, επιδαπέδιους ψύκτες και ψύκτες νερού που προσφέρουν λειτουργίες ζεστού και κρύου νερού.Σύνήθωςείναι εξοπλισμένα με φιάλες των 18,9 λίτρων και προσφέρουν πόσιμο νερό που προέρχεται από μια φυσική πηγή όπου το νερό έχει ήδη φιλτραριστεί και έχει αποβάλλει τα όποια βακτήρια ή μικροοργανισμούς που μπορεί να περιέχονταν σε αυτό. Οι φιάλες νερού είναι ανακυκλώσιμες, επομένως φιλικές προς το περιβάλλον,πράγμα που μειώνει το οικονομικό και το οικολογικό κόστος της χρήσης τους.

Οι ψύκτες νερού δικτύου τροφοδοτούνται απευθείας από την παροχή νερού της εγκατάστασης στην οποία τοποθετούνται και μπορούν να σας εξοικονομήσουν μέχρι και 70% στο ετήσιο κόστος νερού σας, παρέχοντας παράλληλα φιλτραρισμένο κρύο νερό όλο το 24ωρο. Στο εμπόριο θα βρούμεψύκτες νερού POU οι οποίοι μπορεί να επιδαπέδιοι, για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο, τύπου συντριβάνι κ.ά.

Είναι εύκολο να βρείτε ψύκτες στο εμπόριο που μπορούν να εξοπλιστούν με τριπλό φίλτρο ενεργού άνθρακα, το οποίο εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε μόνο την καλύτερη εμπειρία κατανάλωσης νερού.

Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά ψύκτη με δυνατότητα παροχής ζεστού νερού, ώστε να μπορείτε άμεσα να έχετε και ζεστό νερό όποτε το χρειάζεστε.

Εξάλλου, ας σκεφτούμε ότι έχοντας αυτή την ευκολία μπορούμε γρήγορα να φτιάξουμε τον αγαπημένο μας ζεστό καφέ ή το τσάι μας, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά κατά την περίοδο του χειμώνα.

Είναι λοιπόν γεγονός ότι οι ψύκτες νερού ήρθαν στις ζωές μας για να μείνουν και να μας προσφέρουν καθαρό νερό, απαλλαγμένο από το χλώριο και άλλα επιβλαβή στοιχεία.

Αν και ξεκίνησε από τους επαγγελματικούς χώρους με τη λογική να προσφέρουν νερό σε προσωπικό και πελάτες, έχει καταλάβει χώρο και στα σπίτια μας, αφού καταλαβαίνουμε καλύτερα από ποτέ πόσο σημαντικό είναι να πίνουμε καθαρό, φιλτραρισμένο νερό.

Άρθρο από https://www.psyktes.gr/psiktes-nerou