- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ηλεκτρονική διαβούλευση του Επιμελητηρίου Φλώρινας για τις προοπτικές της τοπικής επιχειρηματικότητας στην μεταλιγνιτική περίοδο

Το Επιμελητήριο Φλώρινας  πιστεύει ακράδαντα στην αναγκαιότητα ενεργού συμμετοχής όλων των πολιτών της Π.Ε. Φλώρινας, και ιδιαιτέρως των τοπικών επιχειρηματιών και επαγγελματιών – μελών του Επιμελητηρίου, στην δημόσια διαβούλευση  επί του σχεδίου μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην μεταλιγνιτική εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει.

Θέλοντας λοιπόν να συμβάλει και αυτό σε αυτή την μεγάλη διαβούλευση οργανώνει την παρούσα ηλεκτρονική διαβούλευση μεταξύ των μελών του, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  στο κάτωθι link :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwBVIsT2NUddQEqFOQcfRM2Z6z3ebOCwxzm2hMYgS7__M2kg/viewform?usp=sf_link

 Παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο με σκοπό την καταγραφή των απόψεων σας, αλλά και κυρίως των προτάσεων σας, σε σχέση με τις προοπτικές της τοπικής επιχειρηματικότητας στην μεταλιγνιτική  περίοδο, με σκοπό την σύνθεση μιας συνολικής πρότασης εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας, ενόψει του Διαδικτυακού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς από τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Κοζάνης, να συμμετάσχουν στην εν λόγω διαβούλευση συμπληρώνοντας  ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο.