- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Π. Πέρκα: Άλλο να κάνεις παραγωγική αντιπολίτευση με υψηλούς τόνους και άλλο να ζητάς κάθε μέρα επί τρία χρόνια εκλογές, όπως είχαμε υποστεί εμείς

Ραδιοφωνική συνέντευξη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στο ΘΕΜΑ 104,6 FM

 

Την Παρασκευή 12/06/2020, η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πέρκα, έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑ FM 104,6.

Αρχικά, ερωτήθηκε σχετικά με την άνοδο των τόνων της αντιπολίτευσης και τη δριμεία κριτική που ασκεί το τελευταίο διάστημα δίχως να ζητά εκλογές, απάντησε: «Είναι άλλο να κάνεις αντιπολίτευση και μάλιστα παραγωγική και ανάλογα με την περίπτωση οι τόνοι να είναι υψηλοί ή χαμηλοί και άλλο να ζητάς κάθε μέρα εκλογές όπως είχαμε υποστεί εμείς για περίπου τρία χρόνια, να ζητάει η αντιπολίτευση κάθε μέρα εκλογές…Δεν είναι αυτή η ώρα αλλά βεβαίως, είναι στο χέρι της κυβέρνησης και αν προκηρύξει εκλογές εννοείται πως  είμαστε έτοιμοι αλλά έχουμε τώρα άλλα θέματα και άλλα προβλήματα…».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως βρίσκεται στην εκλογική περιφέρεια και ιδιαίτερη πατρίδα της την Φλώρινα, αναφέρθηκε και καυτηρίασε τα παρακάτω σχετικά με την οικονομία και την βίαιη απολιγνιτοποίηση:

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

https://soundcloud.com/perkapeti/1046-120620a