- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευκαιρία για τη Μούχοβα

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

 

Η Τσεχία ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στην πανδημία και τα τουρνουά τένις συνεχίζονται κάθε εβδομάδα, χωρίς βέβαια την παρουσία θεατών. Αυτές τις μέρες έχουμε σε χωμάτινη επιφάνεια το Τίπσπορτ Ελίτ Τρόφι, με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των κορυφαίων παικτριών της χώρας.

Η Καρολίνα Μούχοβα, το Νο 26 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο 115). Ρεκόρ 6-2 έχει η Κρεϊτσίκοβα μετά τη διακοπή, αλλά από τις αντιπάλους της μόνο η Σινιάκοβα (Νο 54) ήταν υψηλού επιπέδου. Δεν είναι κακή σε καμία περίπτωση, όμως δεν έχει πλησιάσει ακόμη το επίπεδο της Μούχοβα, η οποία είναι στο 5-2 μετά τη διακοπή έχοντας δώσει μόνο ντέρμπι με Πλίσκοβα, Κβίτοβα και Στρίκοβα. Σε καλή κατάσταση και καθαρό φαβορί νίκης η Μούχοβα, με το 1.40 του διπλού να τα λέει όλα. Πριν από δύο χρόνια είχαμε το μοναδικό μεταξύ τους, με τη Μούχοβα να επικρατεί με 6/4, 6/3. Ικανοποιητικό το όριο του χάντικαπ και το φαβορί μπορεί να το καλύψει.

Εκτίμηση: Στο συγκεκριμένο τουρνουά ισχύουν οι κλασικοί κανόνες του αθλήματος, με εξαίρεση το τρίτο σετ, το οποίο κρίνεται στους 10 πόντους και με το οποίο μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι στη novibet.